Att göra i Borås på Laserdome

Upptäck det ultimata äventyret och de mest spännande aktiviteterna att göra i Borås – besök Laserdome för en dag fylld med action och glädje! Oavsett om du planerar ett oförglömligt barnkalas, en energisk aktivitet för vänner, en avkopplande AW, en minnesvärd svensexa eller en unik möhippa erbjuder Laserdome i Borås den perfekta blandningen av nöje och utmaningar. Denna destination har blivit ett hett tips för alla som söker efter det bästa att göra i Borås, tack vare dess förmåga att leverera en oförglömlig upplevelse för alla åldrar.

Laserdome

Spela Laserdome i Borås! I vår interaktiva arena utmanas du inte bara att använda dina skickligheter och strategier, utan du har även möjlighet att erövra power-ups från vår Gamestation. Dessa power-ups ger dig fördelar och höjer spänningen i varje match.

 Garanterat en minnesvärd och adrenalinfylld spelupplevelse för dig, dina vänner, familj eller kollegor. Ta med ditt sällskap och ge er in i den actionfyllda arenan för en oförglömlig upplevelse.

Laserdome

2-20 Spelare

Borås är en av stadens mest spännande aktiviteter att uppleva. Så passa på att upplev  en av de bästa aktivteterna som finns att göra i Borås. Skapa minnen och ha roligt tillsammans med oss!

Håll koll på dina framsteg och jämför din position med motståndarna. Upplev en extra dimension av spänning och engagemang i spelet samtidigt som du utvecklar samarbete och samordning. Sträva efter att inta en topposition på resultatlistan och kämpa för seger i den spänningsfyllda arenan.

2-8 Lag

upptäck en värld av spännande laserspelsaction och boka ditt äventyr redan idag i Borås! Det här är en av stadens mest spännande aktiviteter att uppleva. Upplev den ultimata adrenalinkicken när du utmanar dina motståndare, kämpar för att erövra förstaplatsen och håller koll på ditt framsteg med hjälp av liveuppdaterade resultat. Laserdome en oförglömlig upplevelse som kommer att fylla dig med spänning och skratt. Så släpp loss din inre tävlingsanda och ge dig in i äventyret du sent kommer att glömma.

Att göra på Laserdome Borås

Laserdome utmärker sig som den mest underhållande aktiviteten i Borås, där upp till 20 deltagare kan utmana varandra samtidigt. Denna roliga och spännande aktivitet är idealisk att uppleva tillsammans med vänner, familj eller kollegor.

Har ni frågor som ni inte hittar svaren på i vår FAQ är ni välkommna att kontakta oss

Laserdome Borås Bjuder på Äventyr för Alla

Besök Laserdome i Borås för en oförglömlig upplevelse! Här erbjuds en mängd aktiviteter som garanterar spänning och underhållning för alla åldrar. Perfekt för familjen, vännerna eller som teambuilding. Upplev adrenalinet i spännande spel och utmaningar. Missa inte denna unika attraktion!

Laserdome Borås: Det Ultimata Valet för Barnkalas, Svensexor och Möhippor

Varför inte ett barnkalas på Laserdome i Borås är en garanterad hit. Med spännande spel och säkra utmaningar anpassade för barn blir varje födelsedag en speciell händelse. För vuxna som letar efter en aktivitet utöver det vanliga erbjuder Laserdome adrenalinfyllda matcher som stärker sammanhållningen – perfekt för en svensexa eller möhippa. Detta gör Laserdome till en mångsidig plats för alla typer av grupper som vill ha en rolig och aktiv tid tillsammans när de söker vad man kan göra i Borås.

Mer än Bara Spel – En Helhetsupplevelse av Nöje och Gemenskap

Att utforska alternativen för vad man kan göra i Borås leder ofta till Laserdome, en toppdestination för spännande aktiviteter. Det är inte bara en aktivitet, det är en helhetsupplevelse som väver samman nöje, tävling och lagarbete. Varje besök blir en ny chans att utmana dig själv och dina vänner i en vänlig men tävlingsinriktad miljö, vilket gör det till en favorit för de som utforskar aktiviteter i Borås.

För den som planerar ett event i Borås och letar efter det bästa att göra erbjuder Laserdome en unik plattform. Med ett brett utbud av aktiviteter anpassade för olika åldrar och intressen lyckas Laserdome skapa oförglömliga upplevelser. Så nästa gång du söker efter spännande saker att göra i Borås kom ihåg att Laserdome erbjuder en värld av äventyr.

Hur går Laserdome till

Förberedelser inför spelet

Var redo att ge dig in i actionen genom att checka in 10 minuter innan spelets start.
På så sätt säkerställer vi att du är redo att ge allt när det är dags.

Tydliga instruktioner

För att du ska kunna njuta av spelet till fullo får du tydliga instruktioner innan spelets start. Vi går igenom spelets regler och hur det fungerar, så att du kan sätta igång med fullt självförtroende.

Liveuppdaterade poäng

Under spelets gång samlar du in poäng och du kan följa dina framsteg i realtid. Vi erbjuder liveuppdaterade poäng så att du alltid vet var du står jämfört med dina medspelare. Det ger en extra dimension av spänning och gör spelet ännu mer engagerande.

Slutresultatet

När spelet är över ser ni slutresultatet. Du kan se vilka som utmärkte sig och vem som tog hem segern.

Åldersgräns

Hur gammal behöver man vara för att spela?

Rekommendationen är att spelare bör vara minst 7 år gamla för att delta.

Vanliga frågor

Vi har aldrig spelat innan, kommer vi få information på plats?

Ja, innan spelet börjar kommer vår personal gå igenom hur spelet går till och ge er all nödvändig information.

Hur många behöver man vara för att spela?

Minsta antalet personer för att spela är 2, och det finns plats för upp till 20 deltagare samtidigt.

Behöver vi ha några speciella kläder?

Nej, ni behöver inte ha på er några speciella kläder för att spela. Kläder bekvämt för att kunna röra er fritt.

Spelar vi själva?

Vi försöker alltid fylla spelen till maxkapacitet. Om ni vill spela själva måste ni välja ett paket som inkluderar samtliga platser i spelet.

Vi är osäkra på hur många vi blir, hur många bokar vi för?

Vi rekommenderar att ni bokar för det maximala antalet deltagare som ni förväntar er. Spelen blir ofta fullbokade då vi kan ta emot högst 20 deltagare samtidigt.

Behöver vi betala om någon inte kommer?

Ni betalar för det antal deltagare ni har bokat för. Ni kan justera antalet deltagare fram till fyra dagar innan bokningen.

Hur många lag finns det?

Standard är att det finns två lag. Men vi har möjlighet att dela upp er i upp till åtta lag. Spelledaren försöker skapa så jämna lag som möjligt och kan dela upp er i flera lag för att göra spelet mer balanserat.

Vilka spel finns det?

Våra spel varierar mellan lagspel och alla-mot-alla, så ni kommer ha möjlighet att välja mellan olika spelformer.