Flipperspel

I vår flipperhall finns 24 unika flipperspel som regelbundet roterar för att erbjuda en fräsch och spännande upplevelse vid varje tillfälle. Ni kan utforska både de senaste titlarna och tidlösa klassiker här.

Flipperspel

I vår anläggning hittar ni både några av de senaste flipperspelen och de klassiska favoriterna. Vi ser till att rotera spelen regelbundet, vilket innebär att nya titlar introduceras i lokalen ständigt.

Vår samling av spel är varierad när det gäller svårighetsgrad och erbjuder spel för både den erfarna spelaren och nybörjaren. Detta ger er möjlighet till en underhållande upplevelse, oavsett er tidigare erfarenhet av flipperspel.

 

 

Biljardbord

Under ert besök får ni inte bara tillgång till alla flipperspelen i lokalen, utan också möjligheten att spela biljard som en extra aktivitet.

Ni kan variera ert flipperspelande med en omgång biljard, en extra aktivitet som ni kan njuta av utan extra kostnad när ert sällskap bokar tid i flipperhallen.

 

shuffleboard

Utöver det stora utbudet av flipperspel och tillgången till biljardbordet, har ni även möjligheten att spela shuffleboard när ni bokar tid i hallen – allt utan extra kostnad.

Shuffleboardet i flipperhallen sträcker sig över 7 meter och spelas i lag, där det första laget som når 15 poäng vinner matchen. För de som letar efter fler aktiviteter att njuta av under besöket, är shuffleboard en utmärkt möjlighet att utmana varandra när ni växlar mellan de olika spelen.

Flipperhallen

Vad erbjuder Flipperhallen för aktiviteter?

Flipperhallen erbjuder en rad aktiviteter för vuxna till ett fast pris. Ni kan njuta av några av de bästa flipperspelen, biljardbord och shuffleboard.

 

Åldersgräns

Finns det någon åldersgräns för att besöka Flipperhallen?

Flipperhallen är avsedd för vuxna, +18 års ålder. undantag görs för minderåriga i vuxens sällskap.

Vanliga frågor

Vad ingår i det fasta priset per person?

Det fasta priset per person ger er tillgång till alla aktiviteter som erbjuds i Flipperhallen. Ni kan spela flipperspel, utmana varandra på biljardbordet, delta i en shuffleboard-match och mycket annat.

Hur många flipperspel finns det i Flipperhallen?

Vi har totalt 24 olika flipperspel i Flipperhallen. Dessa spel roterar med jämna mellanrum för att ge er en varierad spelupplevelse. 

Finns det några ytterligare spel eller aktiviteter att förvänta sig i Flipperhallen?

Utöver flipperspelen kan ni också utmana varandra på biljard och shuffleboard. 

 

Flipperspel Borås

I flipperhallen presenteras 24 unika flipperspel av olika svårighetsgrader som är utformade för att tilltala både erfarna spelare och nybörjare. Dessa spel roterar regelbundet, vilket innebär att varje besök erbjuder en fräsch och spännande upplevelse. Här hittar ni både de senaste titlarna och tidlösa klassiker. Spelutbudet inkluderar både några av de senaste flipperspelen och favoriter från förr. utöver flipperspel hittar ni även ett shuffleboard och ett biljardbord i flipperhallen.