Arkadspel

Laserdome Borås arkadhall har ett utbud med hela  60 arkadspel där samtliga står på ”freeplay” – du behöver inte använda mynt eller poletter. Istället betalar du för fri tillgång till alla spel under en tidsperiod.  Oavsett om du är en nostalgiker som älskar klassiska spel, en tävlingsinriktad spelare eller bara letar efter något nytt och spännande att upptäcka, kommer du garanterat hitta något som passar dig i arkadhallen. 

Bilspel

Arkadhallen erbjuder en värld av arkadspel. Det innebär att ni kan spela klassiska arkadspel som exempelvis airhockey, samt utmana era vänner i spännande racingspel med möjlighet att spela med upp till fyra deltagare samtidigt. Utöver de vanliga arkadspelen finns det även ett stort utbud utav japanska arkadspel framförallt musik och rytmspel. I arkadhallen har något för alla oavsett om du är nybörjare eller erfaren och vill kunna registera ert senaste highscore.

skjutspel

Det bästa av allt är att alla våra spel är på ”freeplay”, vilket innebär att du behöver inte använda mynt eller poletter. Du betalar istället för fri tillgång till alla spel under en tidsperiod. Det ger dig friheten att utforska och njuta av alla våra över 60 arkadspel utan begränsningar.

 

Musikspel

Oavsett om du är en nostalgiker som älskar klassiska spel, en tävlingsinriktad spelare eller bara letar efter något nytt och spännande att upptäcka, kommer du garanterat hitta något som passar dig i vår arkadhall. Kom och upplev en otrolig tid fylld med skratt, spänning och oförglömliga spelögonblick!

Arkadspel Borås

Laserdome Borås arkadhall stoltserar med inte mindre än 60 arkadspel, och det är så enkelt som att klicka på startknappen för att börja spela. Det är den coolaste aktiviteten i Borås, med allt från airhockey till boxningsboll och retrospel som flipperspel. Oavsett om du är en nybörjare eller en erfaren spelare som siktar på att sätta det senaste highscoret, finns det något passande för alla i vår mångsidiga arkadhall.

Arkadspelen

Hur många arkadspel finns det i arkadhallen?

Vi har över 60 arkadspel tillgängliga för er att njuta av.

Vilka typer av spel kan man förvänta sig att hitta i arkadhallen?

I vår arkadhall kan ni spela klassiska spel som airhockey och racingspel för upp till fyra deltagare. Ni kan även njuta av musikspel där ni måste hålla takten eller utmana varandra i våra japanska spel. Med över 60 arkadspel finns det något som passar alla smaker.

Hur fungerar betalningen för arkadspelen?

Istället för att använda mynt eller poletter behöver ni inte lägga in några extra pengar i maskinerna. Istället betalar ni för fri tillgång till alla spel under en förutbestämd tidsperiod.

Åldersgräns

Finns det några åldersbegränsningar för att spela i arkadhallen?

Vi välkomnar spelare i alla åldrar till vår Arkadhall! Dock har vi vissa riktlinjer för minderåriga och ungdomar:Minderåriga barn : En vuxen behöver närvarar i arkadhallen när yngre barn spelar.
Ungdomar : Rekommenderar vi att ungdomar har målsmans tillåtelse innan de besöker arkadhallen och spelar.

Vanliga frågor

Vad menas med att spelen är ”på freeplay”?

Alla spel i arkadhallen är inställda på ”freeplay”, vilket innebär att ni inte behöver betala extra för att spela dem. Ni har fri tillgång till spelen under er angivna tidsperiod utan att behöva använda mynt eller poletter.

Finns det några begränsningar för hur länge man kan spela spelen?

Tidsperioden för fri tillgång till alla spel varierar och beror på vilken paketlösning ni väljer. Ni kan kontrollera de tillgängliga alternativen och tidsperioderna när ni besöker arkadhallen eller genom att kontakta vår personal.

Kan flera personer spela samtidigt på ett spel?

Ja, vissa spel är utformade för flera deltagare och kan spelas samtidigt av upp till fyra personer. Det ger er möjlighet att njuta av spelupplevelsen tillsammans med vänner eller familj.

Finns det personal tillgänglig i arkadhallen?

Ja, vi har personal som finns tillgänglig i arkadhallen för att hjälpa till och svara på eventuella frågor eller funderingar ni kan ha.

Kan man reservera tid i förväg för att säkerställa tillgång till spelen?

För att säkerställa tillgång till spelen kan ni kontakta oss för att få mer information om bokningsmöjligheter och eventuella reservationer.

Kan man ta med egna snacks eller drycker in i arkadhallen?

Nej, man får inte ta med egen mat och dryck i arkadhallen.