Aktiviteter i Borås
Oslagbar Underhållning på Laserdome

På jakt efter spännande inomhusaktiviteter i Borås? Laserdome erbjuder ett brett utbud av roliga aktiviteter för alla åldrar. Oavsett om du letar efter familjevänliga aktiviteter eller äventyr för vuxna hittar du det perfekta valet på Laserdome. Centralt beläget i Borås erbjuder Laserdome underhållning och äventyr under ett tak. Oavsett om ni planerar ett kort besök eller en hel dag av nöje på Laserdome. Vårt mångsidiga utbud välkomnar alla – från familjer som vill skapa minnesvärda upplevelser till kompisgäng som söker spännande aktiviteter att göra i Borås.

Aktiviteter att Göra med Barn i Borås

Letar du efter oförglömliga aktiviteter för barn i Borås? Laserdome erbjuder en värld av spännande inomhusunderhållning, perfekt för familjer. Utöver Laserdome-spelet erbjuder vi arkadspel som engagerar och underhåller barn i alla åldrar. Våra aktiviteter är utformade för att stimulera och utmana barn vilket gör Laserdome till en perfekt plats för syskon att ha kul tillsammans. Lägg till Laserdome i din planering för en familjeutflykt och skapa oförglömliga minnen.  Glöm inte att Laserdome även är perfekt för ett barnkalas här i Borås

Aktiviteter för Vuxna i Borås

Är du ute efter unika och spännande aktiviteter för vuxna i Borås? Upptäck Laserdome – en arena där nöje möter nostalgi och interaktiv underhållning. Bryt vardagsrutinen med våra strategiska laser-tag spel, snabba beslut och lagarbete. Laserdome erbjuder inte bara laser-tag, utan också biljard, shuffleboard, arkadspel och flipperspel – alla perfekt anpassade för vuxna som söker en rolig stund med vänner. Planera ditt besök till Laserdome för en unik, spännande och avkopplande upplevelse.

En Teko-stad full av aktiviteter

Borås, vår stad som pulserar av kultur och omges av naturskönhet som erbjuder ett rikt utbud av aktiviteter som passar alla åldrar och intressen. Från fridfulla naturupplevelser till spännande stadsäventyr, här finns det något för varje besökare i denna mångsidiga stad. För de som är på jakt efter något unikt och spännande att göra i Borås står Laserdome ut som ett utmärkt alternativ. Med en uppsjö av aktiviteter är Laserdome en idealisk plats för både familjer, vänner och kollegor att samlas och skapa minnesvärda upplevelser tillsammans. Är du redo att dyka in i äventyret på Laserdome Borås?

Laserdome är en av de aktiviteter vi har som aktiviteter i Borås

Laserdome

Upplev Spänningen med Laserdome

Letar du efter spännande aktiviteter i Borås? Laserdome erbjuder en unik och interaktiv upplevelse där upp till 20 spelare kan njuta av spelet samtidigt. Denna dynamiska aktivitet är den perfekta planen för alla som söker roliga gruppevent som varar i upp till 60 minuter. På Laserdome kan du och dina vänner eller familj välja att spela i lag eller utmana varandra i ett ’alla mot alla’-format.

Aktiviteten Laserdome passar utmärkt för både stora och små grupper. Oavsett om det är en familjeutflykt, en kväll med kompisarna eller en afterwork med kollegorna. Så erbjuder Laserdome underhållning som hela sällskapet kommer att uppskatta. För att säkerställa en plats och få chansen att uppleva denna adrenalinhöjande utmaning på Laserdome. Så rekommenderar vi att du bokar i förväg.

Klicka här för mer information och för att boka din tid på Laserdome Borås.

En aktivitet i Borås är Arkadspel på Laserdome

Arkadspel

Utforska Arkadspel: En aktivitet med Spelglädje

Arkadspel är bara ett av de roliga aktiviteter som finns att göra i Borås? Besök arkadhallen på Laserdome där en imponerande samling av arkadspel väntar. Vår arkadhall erbjuder en fantastisk blandning av både klassiska och moderna spel, perfekt för en dag av spelglädje och underhållning.

Här kan besökare av alla åldrar dyka in i en värld av spänning. Från nostalgiska favoriter som airhockey och boxningsboll till spännande moderna spel som skjutspel och bilspel. Oavsett om du är en retrospelsfantast eller söker efter de senaste speltrenderna har vår arkadhall något för alla.

Arkadhallen på Laserdome är den idealiska platsen för både barn och vuxna att uppleva den ultimata spelupplevelsen. Det är en perfekt destination för familjeutflykter, kompisgäng eller företagsevenemang där alla kan njuta av en mängd olika spel.

För att säkerställa att du får den bästa upplevelsen i vår arkadhall. Rekommenderar vi att du bokar din tid i förväg. Planera ditt besök idag och upplev en av de mest spännande aktiviteterna i Borås på Laserdome.

Klicka här för mer information och för att boka din tid i arkadhallen på Laserdome.

 

Att slela flipperspel är ett av de roligasste aktiviteterna i Borås

Flipperspel

Upplev Spännande Flipperspel som utmanar

Besök Flipperhallen på Laserdome en verklig skattkista för flipperentusiaster. Med en imponerande samling av 24 flipperspel som sträcker sig från tidlösa klassiker till de allra senaste titlarna erbjuder vår flipperhall en mångsidig och engagerande spelupplevelse.

För att hålla spelupplevelsen fräsch och spännande roterar vi regelbundet våra spel. Detta innebär att besökare ständigt kan se fram emot nya och spännande titlar. Varje besök i Flipperhallen blir därmed unikt, fyllt med nya utmaningar och upplevelser.

Flipperhallen på Laserdome är inte bara för erfarna spelare utan välkomnar alla oavsett erfarenhetsnivå. Det är den perfekta platsen för vuxna att återuppleva glädjen och spänningen med flipperspel. Oavsett om du är en inbiten entusiast eller en nyfiken nybörjare har vår flipperhall något att erbjuda för alla.

Planera in ditt besök i flipperhallen redan idag och upplev en av de mest underhållande aktiviteterna i Borås. På Laserdome väntar en värld av flipperspel och spelglädje.

Klicka här för mer information och för att planera ditt besök i Flipperhallen.

Upptäck Borås Mest Unika Aktiviteter på Laserdome

På jakt efter unika och spännande aktiviteter? Välj Laserdome Borås för en oslagbar upplevelse. Vårt utbud sträcker sig från det hjärtklappande Laserdome-spelet till ett spektrum av både klassiska och nyare arkad- och flipperspel, vilket lockar både barn och vuxna till vårt nöjescentrum.

För en lugnare stund erbjuder vi shuffleboard och biljard, perfekt för en avkopplande kväll med vänner eller en familjeutflykt. Allt detta finns under samma tak på Laserdome, vilket förenklar planeringen för en dag eller kväll fylld med skoj och oförglömliga ögonblick.

Med något för alla åldrar och preferenser, står Laserdome ut som den ultimata platsen för underhållning i staden. Det spelar ingen roll om det gäller en dag med familjen, en kväll med vännerna eller ett företagsevent; vi erbjuder en upplevelse som garanterat kommer att förgylla.

Vår Shuffelboard är en populär aktivitet

Boka Flipperhallen och Upplev Shuffleboard

Planera ditt nästa besök på Laserdome Borås och få inte bara tillgång till vår spännande Flipperhall. Utan också till det populära Shuffleboard-spelet. När ni bokar tid i Flipperhallen öppnar ni dörren till en extra dos av underhållning med vårt Shuffleboard, en favorit bland våra besökare.

Shuffleboard är det perfekta spelet för alla som letar efter en rolig och social aktivitet att göra i Borås. Spelet är idealiskt för minst två personer och reglerna är enkla att lära sig. Målet är att bli det första laget som når 15 poäng. Oavsett om du är nybörjare eller en erfaren spelare erbjuder Shuffleboard en perfekt balans av strategi och skicklighet.

Säkra din plats redan nu och lägg till Shuffleboard som en del av din upplevelse när du besöker Flipperhallen på Laserdome Borås. Det är ett utmärkt sätt att skapa minnesvärda stunder med vänner eller familj.

För att lära dig mer om Shuffleboard och andra spännande aktiviteter som vi erbjuder på Laserdome Borås.

klicka här och börja planera ditt besök.

Vår Biljard är en populär aktivitet i Borås

Boka Flipperhallen
Upplev Mångsidigheten med Biljard

När ni bokar en upplevelse i Flipperhallen på Laserdome Borås öppnar ni upp för en ännu rikare spelupplevelse. Inte nog med att ni får tillgång till våra spännande flipperspel – ni kan också njuta av en avkopplande session med biljard. Detta ger er en perfekt möjlighet att variera er dag med både intensiva och avkopplande aktiviteter.

På Laserdome Borås är vi stolta över att kunna erbjuda en kombination av högoktaniga och lugnare spelalternativ. Biljard är ett utmärkt val för de stunder när ni önskar en paus från det dynamiska flipperäventyret. Det är också ett fantastiskt sätt att umgås och skapa minnen med vänner och familj.

För att säkerställa att ni får uppleva både flipperspel och biljard under ert besök på Laserdome Borås, rekommenderar vi att ni bokar er tid i förväg. Dessa populära aktiviteter är en favorit bland besökare och erbjuder något för alla som söker roliga och engagerande aktiviteter att göra i Borås.

Klicka här för att läsa mer om biljard och andra aktiviteter på Laserdome Borås och för att boka er upplevelse