Barnkalas på Laserdome Borås

Barnkalas på Laserdome i Borås, här blir ert barnkalas ett 2-timmar långt äventyr. Ett kalas som är fullspäckat med Laserdome och arkadspel. Perfekt för att skapar en oförglömlig upplevelse för födelsedagsbarnet och kompisarna. Boka ett oöverträffade barnkalas på Laserdome Borås.

Laserdome utrustning ingår när ni har födelsedagskalas

Roliga barnkalas för 7-13 åringar

Vi hälsar barn från 7 års ålder varmt välkomna att fira sin födelsedag hos oss på Laserdome Borås. Våra kalaspaket är utformade för att kunna välkomna upp till 20 barn samtidigt. Kalasen är särskilt anpassade för barn i åldrarna 7 till 13 år. Varje kalas sträcker sig över en tidsperiod om två timmar och inkluderar barnaktiviteter, såsom roliga Laserdome och underhållande arkadspel

Kille spelar arkadspel på barnkalaset

Ditt idealiska val för barnfest

Hos oss kan ni enkelt boka ert barnkalas och luta er tillbaka medan vi tar hand om allt. Vårt urval av olika kalaspaket är framtagna för att erbjuda det bästa kalaset efter för barnen. Det enda ni behöver göra är att skicka inbjudningar till ert barns kompisar. 

Kolla tillgängliga tider och boka ert barnkalas redan nu.

kille spelar Laserdome

Laserdome

Skapa magiska minnen:
Ditt barns kalas på Laserdome

Barnkalas med Laserdome Äventyr

För att arrangera det perfekta kalaset behövs både spännande aktiviteter och ett lockande tema. På Laserdome Borås erbjuder vi precis det. Kalaset kickar igång med en 30 minuters match med Laserdome. Barnen får innan spelet en detaljerad genomgång för att vara fullt förberedda. Innan de kastar sig in i äventyret i vår futuristiska arena. Laserdome liknar ett tv-spel, och i vår lokal ges barnen chansen att förverkliga sina fantasier på riktigt.

barn på barnkalas

Arkadspel

Anpassade kalaspaket:
Välj det perfekta kalaset för ditt barn

Kalas med Arkadspel: Nostalgi möter ny teknik

Barnkalas i arkadhallen, Födelsedagsbarnet och kompisarna får fri tillgång till arkadhallen under klaset. I Arkadhallen är samtliga arkadspel på Fri-spel. Kalas deltagarna behöver bara klicka på startknappen sen är de redo att spela. På något av de över 60 arkadspelen som finns utplacerade i arkadhallen. En minnesvärd upplevelse för barnen som gillar att spela spel. Här kan de testa spel som de aldrig har spelat på innan.

Arkadhallen på Laserdome i Borås erbjuder en imponerande samling av spel som kommer att uppskattas och underhålla barnen under kalaset. Med en bred variation av spel kan barnen välja mellan klassiska arkadspel, utmanande racingspel och spännande äventyrsspel. Födelsedagsbarnet och kompisarna kommer prata om sitt barnkalas på Laserdome Borås långt efter att kalaset är klart.

Oöverträffade Barnkalas på Laserdome Borås

Fika

Flexibla Kalaspaket:
Fika och tillval för perfekta barnkalas

Tillägg till kalaset: Glass och godis

Våra kalaspaket innehåller inte bara spännande aktiviteter. Utan barnen får även fika i form av korv med bröd samt en läsk. En omtyckt favorit bland våra unga gäster! För dem som söker det lilla extra till kalaset. Så erbjuder vi även ett varierat utbud av utsökt glass samt godispåsar som valbara tillägg till kalaset.

Under den välbehövliga fikapausen har födelsedagsbarnet och dess kompisar möjlighet att koppla av vid ett bord. Där kan de njuta av sin måltid samt har lite tid för att öppna eventuella presenter.

Bästa barnkalaset i Borås:

Spännande Laserdome och Arkadspel

 Barnkalas på Laserdome Borås

Vår anläggning erbjuder färdiga barnkalaspaket som tar barnens kalas till en helt ny nivå. Här kan barnen uppleva spänningen med både Laserdome och arkadspel. En fantastisk kombination av aktiviteter som gör kalaset till en rolig upplevelse för barnen. Vi är experter på att arrangera barnkalas och är stolta över att erbjuda Borås bästa barnkalas.

Boka ert kalas hos oss på Laserdome borås och låt oss ta hand om planeringen. Så kan ni hoppa över fiskdammen, planering av lekar och skattjakter, undvik den stress det innebär att själva organisera allt. Istället kan ni så som så många andra föräldrar innan er. Enkelt boka ett barnskalas hos oss. Ett kalas som är utformat för att göra er barns födelsedag till en minnesvärd och bekymmersfri upplevelse.

Oöverträffade Barnkalas på Laserdome Borås

Vill ni ha ytterliggare information om barnkalas på Laserdome Borås eller har frågor om kalaset. Läs mer om de vanligaste frågorna på FaQ sidan. Hittar ni inte svaret på er fråga där. Kontakta oss på mejl så svarar vi på era frågor.