Laserdome öppettider

Öppettider

Här hittar du våra öppettider, och information om vilka dagar laserdome har stängt.

Fredag: 13:00 – 21:00

Lördag 11:00 – 17:30

Söndag 11:00 – 17:30

Stängt vid högtider

Påskafton: Stängt
Påskdagen: Stängt
midsommarafton: Stängt
Midsommardagen: Stängt
Söndag 24 december (julafton): Stängt
Måndag 25 december (juldagen): Stängt
31 december (nyårsafton): Stängt

Infaller en av de stora högtid på en helg så är Laserdome stängt. Beroende på vilken högtid det är och när den infaller kan det påverka öppettiderna. Dock är tidigare nämnda dagar alltid stängda dagar på Laserdome.

Laserdome öppettider

Önskar ni boka utan för våra ordinare öppettider ? Vid större sällskap kan ta emot bokningar utanför ordinarie öppettider. Varje bokningsförfårgan hanteras individuellt och ni måste mejla in er förfrågan för att vi ska kunna hantera bokningsförfrågan. klicka här för att komma i kontakt.

Telefontider

Våra telefontider är det samma som våra öppettider. Vi hanterar först och främst frågor om gjorda bokningar och justeringar på dessa. Samt drop-in förfrågningar. Nya bokningar gör ni först och främst på hemsidan och skulle ni behöva hjälp med att göra en bokning hänvisar vi till mejl.

Telefonnummer: 033 – 100 320

Mejlkontakt

Har ni frågor som ni inte hittar på hemsidan eller vill göra justeringar på er bokning kan ni mejla oss. För att kunna hantera ert ärende så snabbt som så är det bra om så mycket som möjligt framgår av ert första mejlet. exempelvis, vilken bokning det gäller, vad för ändring ni önskar göra.

klicka här för att komma i kontakt med oss.