Gör en ultimat Svensexa i Borås

Svensexa är bäst på Laserdome Borås. Har finns något för alla, oavsett om ni vill ha en privat tillställning eller bara söker en delaktivitet när ni planerar.
Svensexa i Borås blir bäst hos Laserdome

Laserdome

Svensexa aktiviteter

Laserdome passar utmärkt för brudgummen som har en tävlingsinstinkt. Att planera en svensexa är ett stort ansvar, och det är avgörande att dagen blir minnesvärd. För att säkerställa bästa möjliga upplevelse är det viktigt att fylla dagen med en rad olika aktiviteter. Ett besök på Laserdome är ett måste för att göra er svensexa till en oförglömlig upplevelse.

Alla våra arkadspel är tillgängliga på ert bachelor party

Arkadspel

Arkadhall

Ge er svensexa en extra dos av spelglädje och underhållning genom att besöka Arkadhallen. Med hela 60 arkadspel till ert förfogande under bokningen får ni en fantastisk spelupplevelse. Arkadhallen passar särskilt bra för en brudgum som är nostalgiker, tävlingsinriktad eller helt enkelt uppskattar en trevlig stund med sina vänner.

Att inkludera arkadspel under er svensexa är en rolig aktivitet som verkligen höjer upplevelsen till något alldeles extra.

Flipperspel är ett kul inslag på Svensexan

Flipperhall

Svensexa i Borås 

I Flipperhallen erbjuds tillgång till flipperspel, biljardbord och shuffleboard. Att inkludera Flipperhallen i er svensexa kommer att ge er en unik och minnesvärd upplevelse.

För er som letar efter en komplett lösning eller bara behöver en extra aktivitet i en redan fullspäckad dag, erbjuder Laserdome Borås ett brett utbud av aktiviteter att välja mellan. Ni kan välja en eller flera aktiviteter som passar er svensexa och skapa en skräddarsydd upplevelse. Oavsett om ni föredrar en actionfylld dag eller något mer avslappnat, finns det alternativ som kan anpassas efter era önskemål.

Våra öppettider för er Svensexa

Under öppettider

Önskar ni boka under våra ordinarie öppettider, gör ni boknignen direkt på hemsidan. När ni gör bokningen kan ni fritt välja  vilken eller vilka aktiviter ni vill inkludera.

Vi har flexibla öppettider för en Svensexa

Under öppettider

Önskar ni boka utanför våra ordinarie öppettider har vi ett färdigt paket.

Ni kommer att ha tillgång till alla våra aktiviteter under 2 timmar, en exklusiv svensexa med Laserdome, arkadhall och flipperhall.

För att boka utanför våra öppettider behöver ni kontakta oss. Priset är från 5000 kr och inkluderar upp till 10 personer.