Borås Bästa Möhippa med Glädje & Gemenskap

På Laserdome Borås finner ni perfekta möhippa-aktiviteter, från enskilda utmaningar till kompletta festpaket. Våra anpassade upplevelser garanterar en minnesvärd dag med äventyr och skratt.

Att spela Laserdome på Möhippan är kul för bruden och vännerna

Laserdome

Om ni söker en oförglömlig och spännande möhippeaktivitet för att hylla bruden, är Laserdome det ultimata valet som möter alla era förväntningar. En framgångsrik möhippa kräver underhållande aktiviteter som låter bruden skapa varaktiga minnen. Laserdome erbjuder en tidlös upplevelse som säkerställer att bruden får ett minnesvärt firande genom er möhippa.

 

Är bruden en gamer passar arkadhallen bra vid en möhippa

Arkadspel

Om bruden är en spelentusiast, blir ett besök till Arkadhallen en perfekt tillägg till er möhippeplanering. Med allt från Airhockey till adrenalinfyllda bilspel, erbjuder hallen en bred variation av spelupplevelser.

För en möhippa i Borås, garanterar Arkadhallen en distinkt och spännande stund för hela gruppen.

Flipperspelet kan bli möhippans roligaste spel

Flipperspel

Om ni söker en avslappnad aktivitet för möhippan i Borås är Flipperhallen det perfekta valet. Med sitt utbud av 24 flipperspel, biljard och shuffleboard erbjuder den en skön mix av nöje och avkoppling.

Som en idealisk pausplats i ett fullmatat schema erbjuder Flipperhallen en välkommen andningspaus med roliga spelrundor, perfekt före nästa punkt på er äventyrslista.

 

Ultimata Möhippan: Äventyr i Borås

Om ni är mitt i förberedelserna för en möhippa i Borås, vare sig ni letar efter ett helt paket för festen eller en extra aktivitet för att komplettera dagen, har Laserdome Borås ett brett urval av alternativ. Ni kan skräddarsy upplevelsen med en eller flera aktiviteter som möter era behov och förväntningar.

Vi har flexibla öppettider för Möhippa

Under öppettider

Under våra ordinarie öppettider kan ni enkelt göra er bokning direkt via vår hemsida. Där erbjuder vi olika paketlösningar för de aktiviteter ni önskar. Genom att välja tid och antal deltagare anpassar ni enkelt bokningen efter era önskemål.

 

 

Fira brudens möhippa på LAserdome

Utanför öppettider

Vi erbjuder ett färdigt paket för bokningar utanför våra ordinarie öppettider. Paketet innebär tillgång till alla våra aktiviteter under 2 timmar för en exklusiv möhippa med Laserdome, arkadhall och flipperhall.

För att boka utanför våra vanliga tider behöver ni kontakta oss. Priset för detta paket börjar på 5000 kr och inkluderar upp till 10 personer.

För att komma i kontakt med oss klicka här kontakta oss.