Upptäck sport- höst- påsk & Sommarlov på Laserdome i Borås

Laserdome i Borås gör sommarlov, sportlov och höstlov roligare

Under skollovens pauser, som höstlov, sportlov, sommarlov, jullov och påsklov, erbjuder Laserdome i Borås en värld fylld med spänning och nöje. Våra aktiviteter är särskilt utformade för att underhålla barn och ungdomar, vilket gör oss till det perfekta valet för familjeutflykter eller kompisgäng på jakt efter äventyr. Oavsett vilket lov det är, står vi redo att ge er en oförglömlig upplevelse med något som passar alla smaker och åldrar.

Inomhusaktiviteter på sommarlovet

Under sommarlovet förvandlas Laserdome Borås till den ultimata destinationen för alla som söker spänning och äventyr. Här erbjuds en mängd aktiviteter som garanterat underhåller besökare i alla åldrar vilket gör det till det perfekta valet för både familjer och vängrupper. Ta en paus från sommarvärmen och dyk in i en värld av adrenalinfyllda utmaningar och spel som engagerar och förenar. 

Boka er plats redan nu för ett extra roligt skollov i Borås.

 

Sommarlovet blir perfekt på Laserdome

Boka ert sportlov på Laserdome Borås

Under skollov som sommarlov, sportlov, höstlov, jullov och påsklov erbjuder Laserdome Borås en spännande upplevelse med sitt laserdome-spel, där upp till 20 personer kan spela samtidigt. Laserdome är ett interaktiva spel som ger deltagarna möjlighet att tävla antingen i lag eller i en alla mot alla-stil, vilket skapar en dynamisk och spännande atmosfär. Spelarna får testa sina strategiska färdigheter och samarbeta för att vinna, vilket gör det till en perfekt aktivitet för skollovet, både för vänner och familjer.

 

Spela Laserdome på höstlovet.

I takt med höstlovet anpassar Laserdome Borås sina öppettider för att erbjuda barn och vuxna i Borås en extra dos av spänning och nöje. Måndag till torsdag välkomnar vi er mellan kl. 12:00 och 18:00, så att ni kan njuta av äventyrliga spel och utmaningar mitt i höstens färgsprakande atmosfär.
På fredag har Laserdome Borås öppet som vanligt. Men med undantag vid visa högtider, då laserdome har stängt för att se exakta öppettider läs mer på öppettider  eller kolla tillgängliga tider när ni gör er bokning.

Att spendera Påskllovet på LAserdome är en dröm för många

Besök arkadhallen på Laserdome Borås

Under skollovet är arkadhallen en perfekt aktivitet för spelentusiaster i alla åldrar. Arkadhallen har med sina över 60 olika arkadspel något som passar alla. Hallen har ett varierat spelutbud som inkluderar allt från klassiska airhockey- och bilspel till styrkaremätare som boxningsmaskinen. Detta breda utbud av spel garanterar underhållning för alla, oavsett om du är ute efter en nostalgisk spelupplevelse eller moderna arkadspel. Arkadhallen är en rolig och spännande aktivitet under lovet.

Besök laserdome på påsklovet

Ett besöka på Laserdome Borås under skollovet är en perfekt aktivitet för familjer och ungdomar. Söker ni spänning och roliga upplevelser under lovet. Så Erbjuder Laserdome Borås med sina förlängda öppettider under lovet en chans maximera lovet. Med fängslande laserspel och en mängd arkadspel som passar alla åldrar. Laserdome är inte bara en plats för spel och nöje, utan även en utmärkt möjlighet att skapa minnesvärda stunder med vänner och familj. Det är den perfekta destinationen för en dag fylld av äventyr och skratt under lovet.