Vanliga Frågor om Barnkalas på Laserdome Borås

Planering och Bokning av Barnkalas

Planering, de flesta barnkalas bokas minst 2 veckor i förväg. Så var tidigt ute och fråga de kommande födelsedagsbarnet hur de vill fira sin födelsedag.
Om barnet önskar fira sitt kalas på Laserdome Borås. Är det dags att börja fundera på datum och hur många som ska bjudas in till kalaset samt vilket paket som ska väljas.

Hur bokar jag ett barnkalas på Laserdome Borås?

Man bokar barnkalas direkt på hemsidan, Barnkalas.

När ni bokar barnkalas, bestäm i förväg hur många som ni vill bjuda in till kalaset. När ni gör bokningen välj då det maximala antalet som ni önskar bjuda in. Om ni tänker bjuda in 20 barn boka då upp 20 platser, därefter kontaktar ni barnens föräldrar och frågar om de kan fira födelsedagsbarnet den dag.

När ni fått in svaren, gör justeringar på bokningen och ändra till det faktiska antalet. Justeringar av antalet gör ni via bokningsbekräftelsen, som ni fått till er angivna mejl eller telefonnummer. hittar ni inte bekräftelsen så kontrollera skräpposten.

Oöverträffade Barnkalas på Laserdome Borås

vilken dag och vilka tider kan man boka kalas?

Ni ser vilka dagar och tider som är tillgängliga när ni påbörjar er bokning. Välj antalet ni önskar bjuda in, sedan väljer ni barnkalaspaketet som ni önskar. Därefter ser ni vilka dagar som är tillgängliga. När ni valt dag, ser ni vilka tider som är tillgängliga.

Vilka åldrar är lämpliga för barnkalas?

Våra barnkalas är idealiska för barn från 7 år och uppåt. Vi har anpassat våra aktiviteter för att vara roliga och säkra för barn i olika åldersgrupper, särskilt mellan 7 och 13 år.

För barn under 7 års ålder är det upp till föräldrarna om de tycker att det är lämpligt. vår rekommendation är 7 års ålder men barn är olika, och det kan variera stort huruvida ett barnkalas är lämpligt för ert enskilda fall. Att ta hänsyn till som förälder är att laserdome utrustningen kan kännas tung för mindre barn. Miljön är mörk, rökfyllt och kan upplevas lite läskig för de yngre.

Vilka aktiviteter ingår i barnkalasen?

Beroende på vilket barnkalaspaket så ingår olika aktiviteter. Till barnkalas kan ni välja aktiviteten Laserdome och/eller Arkadspel.

Hur länge pågår kalaset?

Kalaset pågår i 2 timmar.

Varför är samlingstiden 15 minuter innan start?

Samlingstiden är 15 minuter innan kalaset start. Tiden finns för att alla ska vara på plats när kalaset börjar.

Ingår mat till kalaset?

Till alla barnkalas ingår korv med bröd. till det får barnen välja en läsk. Det finns ett brett utbud av läsk och barnen väljer själva vilken läsk de önskar.

Finns det allergialternativ till kalaset?

Om inget annat anges av er så serveras Fläskkorv till barnen, Som substitut till fläskkorv finns kycklingkorv och sojakorv. Som substitut till bröd finns glutenfritt korvbröd.

Har ni allergier i sällskapet? mejla oss, eller använd kontaktformuläret. kom ihåg att ange ert bokningsnummer och vad ni önskar istället och antalet ni önskar ändra på. för att säkerställa att vi kan uppfylla er önskan om substitut behöver vi få in ändringen senast 4 dagar innan kalaset.

Gör ni tillval – glass, så väljer barnen fritt den glass det önskar, det finns både glutenfri, mjölkfri och laktosfri glass bland utbudet.

har ni valt till godispåsar, det finns inget substitut till godispåsar, en del av godiset innegåller gelatin

Vad kostar ett barnkalas?

Priset beror på vad ni väljer för barnkalaspaket, hur många ni bjuder in och vilka tillval ni gör. För att veta exakt hur mycket det blir för er. Påbörjar ni en bokning så summeras er totala kostnad.

När ska kalaset betalas?

När ni bokar barnkalas, får ni även möjligheten att betala ert kalas direkt. Vill ni hellre betala på plats så kan ni göra det innan kalaset börjar. Laserdome borås tar bara emot kortbetalning.

Spelar barnen laserdome själva på kalaset?

Om ni inte bokar paketet (spela själva) är ni inte garanterade att spela själva. Det kan vara flera barnkalas samtidigt som spelar Laserdome.

Får vi ta med egen tårta?

Nej, ni får inte ta med er egen tårta.

Får vi ta med egen fika/mat ect?

Egen fika/mat osv får man inte ta in i Laserdomes lokaler.

När är sista dagen att göra ändringar i kalaset?

Ni kan göra ändringar fram tills 4 dagar innan barnkalaset. ni betalar för så många som ni har bokat för. det är därför viktigt att göra ändringar i antalet om ni vet att det blir bortfall från antalet som ni bokat tidigare,