Välkommen till After Work i Borås

Unik After Work på Laserdome Borås

När arbetsveckan närmar sig sitt slut, framträder After Work (AW) som en efterlängtad höjdpunkt i Borås. Staden blir en mötesplats där kollegor och vänner samlas för att njuta av varandras sällskap och goda erbjudanden. Borås präglas av en mångfald av AW-möjligheter där du kan slappna av, dela erfarenheter och skapa nya kontakter.

För AW i Borås passar Laserdome perfekt

Inomhusaktiviteter som passar AW

Skräddarsydda AW-Paket på Laserdome

Ett besök på Laserdome Borås kan bli höjdpunkten på din AW. Med en uppsjö av aktiviteter som laser tag, arkadspel och biljard står Laserdome ut som en unik plats för en After Work i Borås. Det är inte bara en chans att avreagera sig efter en lång arbetsdag utan också en perfekt arena för teambuilding och avkoppling.

Här kan ni boka tid på Laserdome under jullovet

Skräddarsydda AW-paket på Laserdome

Kulinariska Upplevelser Efter Arbetsdagen

Borås är också känt för sina kvalitativa restauranger och barer som tar After Work till nästa nivå. Upptäck lokala delikatesser och internationella smaker som passar perfekt som avslutning på veckan. Och med Laserdome bara en kort promenad bort, kan du enkelt kombinera middagen med roliga aktiviteter.

Här kan ni boka tid på Laserdome under jullovet

Kulinarisk upplevelse p er AW i Borås

Avsluta AW med en Promenad genom Borås

Avsluta din AW i Borås med en promenad genom stadens livliga centrum. Njut av den vackra arkitekturen och de mysiga gatorna som är fyllda med historia och charm. Efter en kväll på Laserdome eller stadens restauranger och barer kommer du att förstå varför After Work i Borås är en upplevelse som många ser fram emot vecka efter vecka.

Här kan ni boka tid på Laserdome under jullovet

En promenad efter er After Work gör er gott