Kalaset som maxar arkadspel

 

Borås bästa barnkalasupplevelse

 ARKADkalaset

Arkadkalas

 Kalaset med fokus på spel, Vårt senaste kalaskoncept med extra mycket Arkadspelande, framtaget för barnen som älskar spel. Med Arkadkalaset får barnen 2 timmars underhållning.

Fikat

När alla barnen har kommit samlas vi för att äta lite korv med bröd och dricka en läsk samt eventuellt öppna lite paket. Barnen har tillgång till kalasbordet under 30  minuter.

90 minuter arkadspel

Efter fikat får barnen tillgång till arkadhallen och kan då under 90 minuter av kalaset spel på alla våra arkadspel.

Arkadkalas

Kalaset börjar med fika. Barnen får under 30 minuter ett bord för sig själva för att kunna avnjuta korv med bröd samt en dricka.
Efter fikat och eventuella paketöppningar är barnen redo för arkadspel och får under 90 minuter får barnen fri tillgång till arkadhallens alla spel. Inga pengar behöves läggas i utan det är bara klicka på start och spela.

 

Glass

Lägg till glass till kalaset. Vi har flera olika varianter på glass, glass-strutar, is-glassar och pin-glassar. Vilket inkluderar laktosfria och vegan alternativ. 

Godis

Välj till godis till kalaset. När ni väljer till godis så får barnen var sin kalaspatrullen godispåse.

Korv med pommes

Byt ut brödet mot pommes.

information om Arkadkalas

1. Boka för så många barn som ni tänker bjuda in max. Kalastiderna blir ofta fulla vi kan max ta 40 barn samtidigt.
2. Ni betalar för så många som ni bokat för. Blir ni mindre än vad ni först bokat platser för så kan ni ändra antalet fram tills 4 dagar i förväg.

3. Ni är inte garanterade att vara det enda kalaset på plats. 
4. Vi har alternativ till de flesta allergier men för att kunna göra anpassningar så behöver vi veta detta i förväg. Senast 4 dagar innan kalaset.
5. Ni kan välja att betala på plats eller i förväg. Tänk dock på att om ni betalar i förväg så kan inga ändringar göras efter betalningen är genomförd oavsätt antalet dagar som är kvar tills kalaset.
6. Ni har tillgång till kalasbordet under 30 minuter.
7. Kom 15 minuter innan kalaset börjar så att alla är på plats vid kalasets start.
8. Korv med bröd serveras som standard. Korven är gjord på fläskkött,  det finns även  kyckling korv och sojakorv. Meddela i förväg vilket ni önskar. 
9. Minst en vuxen behöver närvara vid kalas.

boka Barnkalas i Arkadhallen med alla dess spel och underhållning redan nu för att säkra era platser.