Laserdome

Utforska spännande spelupplevelser på Laserdome i Borås – en av de bästa aktiviteterna att göra i staden! Laserdome erbjuder en unik och adrenalinfylld upplevelse där du kan spela med 2-20 deltagare samtidigt, antingen uppdelade i lag eller alla mot alla.

spelupplevelse

Upplev spänningen på Laserdome i Borås! I vår interaktiva arena utmanas du inte bara att använda dina skickligheter och strategier, utan du har även möjlighet att erövra power-ups från vår Gamestation. Dessa power-ups ger dig fördelar och höjer spänningen i varje match.

Laserdome garanterar en minnesvärd och adrenalinfylld spelupplevelse för dig, dina vänner, familj eller kollegor. Ta med ditt sällskap och ge er in i den actionfyllda Laserdome-arenan för en oförglömlig upplevelse.

 

resultatlistan

Laserdome i Borås är en av stadens mest spännande aktiviteter att uppleva. Så passa på att njuta av en av de bästa spelupplevelserna som finns att göra i Borås. Skapa minnen och ha roligt tillsammans med oss på Laserdome!

Håll koll på dina framsteg och jämför din position med motståndarna på Laserdome i Borås. Upplev en extra dimension av spänning och engagemang i spelet samtidigt som du utvecklar samarbete och samordning. Sträva efter att inta en topposition på resultatlistan och kämpa för seger i den spänningsfyllda Laserdome-arenan.

tävlingsanda

upptäck en värld av spännande laserspelsaction och boka ditt Laserdome-äventyr redan idag i Borås! Det här är en av stadens mest spännande aktiviteter att uppleva. Upplev den ultimata adrenalinkicken när du utmanar dina motståndare, kämpar för att erövra förstaplatsen och håller koll på ditt framsteg med hjälp av liveuppdaterade resultat. Laserdome en oförglömlig upplevelse som kommer att fylla dig med spänning och skratt. Så släpp loss din inre tävlingsanda och ge dig in i äventyret du sent kommer att glömma.

 

Hur går Laserdome till

Förberedelser inför spelet

Var redo att ge dig in i actionen genom att checka in 10 minuter innan spelets start.
På så sätt säkerställer vi att du är redo att ge allt när det är dags.

Tydliga instruktioner

För att du ska kunna njuta av spelet till fullo får du tydliga instruktioner innan spelets start. Vi går igenom spelets regler och hur det fungerar, så att du kan sätta igång med fullt självförtroende.

Liveuppdaterade poäng

Under spelets gång samlar du in poäng och du kan följa dina framsteg i realtid. Vi erbjuder liveuppdaterade poäng så att du alltid vet var du står jämfört med dina medspelare. Det ger en extra dimension av spänning och gör spelet ännu mer engagerande.

Slutresultatet

När spelet är över ser ni slutresultatet. Du kan se vilka som utmärkte sig och vem som tog hem segern. 

Åldersgräns

Hur gammal behöver man vara för att spela Laserdome?

Rekommendationen är att spelare bör vara minst 7 år gamla för att delta i Laserdome.

Vanliga frågor

Vi har aldrig spelat Laserdome innan, kommer vi få information på plats?

Ja, innan spelet börjar kommer vår personal gå igenom hur Laserdome fungerar och ge er all nödvändig information.

Hur många behöver man vara för att spela Laserdome?

Minsta antalet personer för att spela Laserdome är 2, och det finns plats för upp till 20 deltagare samtidigt.

Behöver vi ha några speciella kläder?

Nej, ni behöver inte ha på er några speciella kläder för att spela Laserdome. Klä er bekvämt för att kunna röra er fritt.

Spelar vi själva?

Vi försöker alltid fylla spelen till maxkapacitet. Om ni vill spela själva måste ni välja ett paket som inkluderar samtliga platser i spelet.

Vi är osäkra på hur många vi blir, hur många bokar vi för?

Vi rekommenderar att ni bokar för det maximala antalet deltagare som ni förväntar er. Spelen blir ofta fullbokade då vi kan ta emot högst 20 deltagare samtidigt.

Behöver vi betala om någon inte kommer?

Ni betalar för det antal deltagare ni har bokat för. Ni kan justera antalet deltagare fram till fyra dagar innan bokningen.

Hur många lag finns det?

Standarden är att det finns två lag i Laserdome. Men vi har möjlighet att dela upp er i upp till åtta lag. Spelledaren försöker skapa så jämna lag som möjligt och kan dela upp er i flera lag för att göra spelet mer balanserat.

Vilka spel finns det?

Våra spel varierar mellan lagspel och alla-mot-alla, så ni kommer ha möjlighet att välja mellan olika spelformer.