Svensexa på Laserdome

Laserdome Borås för bästa svensexa i Borås

Besök laserdome på svensexan

För er som söker en helhetslösning för svensexan eller behöver en delaktivitet i en fullspäckad dag, erbjuder Laserdome Borås ett brett utbud av aktiviteter att välja mellan. Välj en eller flera aktiviteter som passar er svensexa och skräddarsy er upplevelse. Oavsett om ni vill ha en actionfylld dag eller något mer avslappnat, finns det alternativ som kan anpassas efter era önskemål. Så låt oss hjälpa er att skapa en minnesvärd svensexa som kommer att överträffa era förväntningar.

Svensexa med Laserdome

Gör er svensexa till en actionfylld upplevelse med Laserdome. Visa vad ni går för och skapa oförglömliga stunder tillsammans.
Så passa på att ta chansen att utforska vår interaktiva arena och testa era färdigheter. Laserdome passar utmärkt till brudgummen med tävlingsådran, ni kommer att känna er som riktiga actionhjältar. Se till att inkludera ett besök på Laserdome i er svensexa för en upplevelse som ni sent kommer att glömma.

 

 

Svensexa i arkadhallen

Ge er svensexa en extra dos av spelglädje och underhållning. Alltså, utforska en värld av arkadspel under er svensexa. Med hela 60 arkadspel att välja mellan, där samtliga står på ”freeplay”, kan ni njuta utan att behöva använda mynt eller poletter.  uppleva en svensexa fylld med spännande spelupplevelser och skapa minnen som varar för evigt. Arkadhallen passar särskilt en brudgum som är nostalgiker,  tävlingsinriktade eller bara uppskattar en trevlig stund med vännerna. 

Svensexa i flipperhallen

På er svensexa får ni möjlighet att spela flipperspel, utmana varandra vid biljardbordet och i shuffleboard. Dessutom erbjuder vår Flipperhall hela 24 olika flipperspel för er att utforska. Testa era färdigheter och tävla i en rad spännande spel. Oavsett om ni är flipperentusiaster eller bara vill ha lite kul och konkurrens på er svensexa, så finns det något för alla att njuta av. Således kan ni skapa oförglömliga minnen och skratt tillsammans med era vänner under en actionfylld svensexa på Laserdome Borås.

Laserdome på svensexan

Spela laserdome på svensexan. För den aktiva svensexan erbjuder vi en 30 minuters laserdome-session där ni får spela själva. Det är det perfekta sättet att göra ett snabbt stopp och få adrenalinet att pumpa innan ni fortsätter till nästa aktivitet. Så dra nytta av denna möjlighet att utmana varandra och skapa oförglömliga minnen under er svensexa.

Svensexa utanför ordinarie öppettider

Önskar ni boka in en svensexa utanför ordinarie öppettider, erbjuder vi ett färdigt paket som inkluderar samtliga aktiviteter under 2 timmar. På så vis kan ni få en exklusiv upplevelse med era vänner och fira er svensexa i stil. Ni kommer att ha tillgång till alla våra spännande aktiviteter, från laserdomematcher till arkadspel och mycket mer. Så varför inte ta tillfället i akt att göra er svensexa extra minnesvärd och låta oss skapa en unik och rolig upplevelse för er?

    Kontakt

    Bokningsformulär