kalas

Skapa minnen för livet med ett kalas på Laserdome i Borås! Våra barnkalas erbjuder en perfekt kombination av glädje, spänning och skratt som kommer att göra dagen oförglömlig för födelsedagsbarnet och deras kompisar. Under 2 timmar får de uppleva en riktig äventyrsresa på vår Laserdome-arena och njuta av vår fantastiska arkad.

Barnkalas med laserdome

Kickstarta kalaset med 30 minuters spänning och äventyr i vår actionfyllda Laserdome-arena. Det är dags att ge er in i denna adrenalinfyllda värld och uppleva en otrolig Laserdome-upplevelse tillsammans!

På Laserdome i Borås erbjuder vi ett kalas som kommer att skapa minnen för livet. Födelsedagsbarnet och deras kompisar kommer att få uppleva en kombination av spänning, glädje och skratt som kommer att göra dagen oförglömlig.

 

kalas med fika

Efter det intensiva Laserdome-spelet är det dags för en välförtjänt fikapaus. På Laserdome i Borås erbjuder vi korv med bröd och läsk en perfekt energiboost för barnen.

Under fikapausen har barnen tillgång till ett speciellt avsatt bord där de kan diskutera sina spännande Laserdome-upplevelser. Det är en perfekt stund att dela sina intryck och erfarenheter med varandra. Tiden vid bordet är 30 minuter, vilket ger dem tillräckligt med tid för att även öppna eventuella presenter och fortsätta att skapa minnen för livet.

På Laserdome i Borås värdesätter vi inte bara den actionfyllda spelupplevelsen, utan även de små detaljerna som gör kalaset speciellt. Så låt barnen njuta av en välbehövlig fikapaus.

barnkalas i arkadhallen

När fikapausen är över väntar ännu mer glädje och underhållning i vår spännande Arkadhall på Laserdome i Borås. Här får barnen hela 60 minuter att utforska och njuta av en mängd överraskande spel och fantastiska äventyr. Detta är den perfekta avslutningen på ett minnesvärt kalas!

I vår Arkadhall erbjuder vi en imponerande samling av spel som kommer att engagera och underhålla barnen. Med en bred variation av spel kan de välja mellan klassiska arkadspel, utmanande racingspel och spännande äventyrsspel. Det finns något för alla smaker och intressen!

Hur går kalaset till

Låt oss guida er genom vårt spännande Laserdomekalas och skapa magiska minnen för ert barn och deras vänner!

Samling: Vi rekommenderar att ni samlas 15 minuter innan kalaset börjar för att genomföra en smidig incheckning och vara redo att starta vid den planerade tiden.

Börjar med Laserdome: Kalaset kickstartas med en pulserande session av Laserdome. Spelet varar i 30 minuter och innan det startar får barnen en detaljerad genomgång om hur spelet fungerar. Vi ser till att de är fullt förberedda för spänningen som väntar!

Fika: Efter det intensiva Laserdome-spelet är det dags för en välförtjänt fikapaus. Vi serverar läckra korvar med bröd och läsk, som kommer att tillfredsställa både hungriga magar och törstiga själar. Under fikapausen har barnen tillgång till ett bord där de kan njuta av sin måltid och diskutera sina Laserdome-upplevelser. Tiden vid bordet är 30 minuter, vilket ger dem tillräckligt med tid för att även öppna eventuella presenter.

Kalaset avslutas med Arkadhallen: När fikapausen är över väntar ännu mer glädje och underhållning i vår spännande Arkadhall. Barnen får tillgång till Arkadhallen i hela 60 minuter, där de kan utforska överraskande spel och njuta av fantastiska äventyr. Det är den perfekta avslutningen på ett minnesvärt Laserdomekalas!

Åldersgräns

Finns det någon åldersgräns för Laserdomekalaset?

Kalaset är lämpligt för barn från 7 års ålder och uppåt.

Vanliga frågor

Vi har allergier i sällskapet, erbjuder ni alternativ kost?

Ja, vi kan erbjuda alternativ till de flesta allergener. Vänligen informera oss om kända allergener i samband med er bokning. Ni kan även komplettera information om allergener via mejl genom att ange ert bokningsnummer och vilka allergener som finns i ert sällskap.

Behöver en förälder vara med under kalaset?

Ja, det krävs att minst en vuxen närvarar vid kalaset.

Vi är osäkra på hur många som kommer att bjudas in, hur många ska vi boka för?

Vi rekommenderar att ni bokar för det maximala antalet barn ni tänker bjuda in. Kalastiderna blir ofta fullbokade då vi har en maxkapacitet på 20 barn samtidigt.

Kommer vi vara ensamma på Laserdomekalaset?

Det kan vara flera kalas samtidigt i arenan. Om ni önskar vara ensamma på kalaset behöver ni välja ett kalaspaket som inkluderar samtliga platser.

Behöver vi betala för barn som inte kommer på kalaset?

Ni behöver betala för det antal barn ni har bokat för. Ni kan justera antalet deltagare fram till fyra dagar innan kalaset.

Vi kommer bjuda in färre barn än det lägsta antalet, kan vi ändå ha kalaset?

Ja, ni kan ha kalaset även om ni bjuder in färre barn än det lägsta antalet. Ni kommer då betala för det lägsta antalet barn.