Hej kära gäster !

Vi får många frågor om covid-19 (Corona) i dessa oroliga tider. För att underlätta för er och oss så hoppas vi kunna svara på hur vi jobbar mot Covid-19.

Vi har öppet som vanligt men har infört en hel del extra åtgärder för att skapa en så säker miljö för våra medarbetare och våra kunder.

Vi ställer krav på att medarbetare stannar hemma ifall de känner minsta sjukdomssymtom och förväntar oss att våra kunder gör det samma.
Vi ytdesinfekterar ytor som vidrörs mycket, exempelvis dörrhandtag, västar, knappar, joystick ect.
Efter varje sällskap så ytdesinfekterar vi alla vapen efter att en grupp har spelat färdigt.

Det råder mycket osäkerhet kring hur detta kommer utveckla sig, vi följer därför aktivt rekommendationer och beslut från regeringen och folkhälsomyndigheten. Om det kommer ut nya direktiv så följer vi dem.

Förutom frågor om just covid-19 och hur vi arbetar mot viruset. Så kommer väldigt många frågor bokningarna om ni har gjort.
När ni gör en bokning så får ni en länk att följa som gör det möjligt att ändra i er bokning fram tills 4 dagar i förväg. Då kan ni ändra antalet, omboka eller avboka.
Uppstår det en situation där ni behöver avboka inom 4 dagar tills bokning ska ske. Så behöver ni mejla eller ringa in till oss så gör vi ändringen åt er.
Är ni minsta osäkra på er bokning så rekommenderar vi att ni väntar med betalningen tills ni är på plats vi tar endast kort på plats.

Vi lyfter tillfälligt våran regel om att man måste alla 20 platser för att få spela själva i arenan. Boka en ledig tid och meddela oss att ni önskar spela själva så ordnar vi det.

Ta vara på varandra så tar vi oss genom denna krisen !

Mvh
Personalen på Laserdome Borås