Kalaset där allt ingår. 

 

Barnkalaset som har allt

Megakalaset

Megakalas

Kalaset där allt ingår. Framtaget för att ge den bästa möjliga upplevelsen för barnen. Paketet inkluderar 20 barn i priset, vilket garanterar att bara ert kalas är i Laserdome arenan. 

Laserdome

Kalset börjar med 30 minuter Laserdome, där ni som bokat Megakalaset är garanterade att få spela själva.

Fikat

Efter den fartfyllda Laserdome, fikar vi lite med korv och bröd och en läsk. Samt laddar upp med nya krafter inför Arkadspelandet.

Arkadhallen

Efter fikat får barnen tillgång till arkadhallen och kan då under de sista 60 minuterna av kalaset spel på alla våra arkadspel.

MegaKALAS

När alla barnen har kommit så går barnen in i Laserdome arenan för att dela upp oss i lag inför det stundande äventyret. Inne i arenan får barnen på sig västarna och en instruktion om hur spelet går till och dess regler.
Barnen spelar 30 minuter actionfylld laserdome. Efter avslutat laserdomespel kommer de adrenalinfyllda kalasbarnen ut och är redo för korv med bröd och läsk.
Barnen får under 30 minuter ett bord för sig själva. Perfekt för att äta, dela med sig av sin stund i laserdome arenan och att öppna eventuella paket. Efter fikat är barnen redo för mer roligt, under 60 minuter får barnen fri tillgång till arkadhallens alla spel. Inga pengar behöves läggas i utan det är bara klicka på start och spela.

Glass

Glass ingår i Megakalset. Glassen delas ut under fikastunden. 

Godis 

Godis ingår i Megkalaset. En kalaspatrullen påse delas ut när kalset är slut.

Info om Megakalaset


1. Vi har alternativ till de flesta allergier men för att kunna göra anpassningar så behöver vi veta detta i förväg. Senast 4 dagar innan kalaset.
2. Ni kan välja att betala på plats eller i förväg. Tänk dock på att om ni betalar i förväg så kan inga ändringar göras efter betalningen är genomförd oavsätt antalet dagar som är kvar tills kalaset.
3. Ni har tillgång till kalasbordet under 30 minuter.
4. Kom 15 minuter innan kalaset börjar så att alla är på plats vid kalasets start.
5. Korv med bröd serveras som standard. korven är gjord på fläskkött, men  det finns det även kyckling korv och sojakorv. Meddela i förväg vilket ni önskar. 
6. Minst en vuxen behöver närvara vid kalas.