Kalaset som inkluderar både laserdome och arkad

 

Borås bästa barnkalasupplevelse

Laserdome | ARKAD 

Laserdomekalas

Vårt mest hyllade kalas, framtaget för att maximera barnens upplevelse och skapa ett minne för livet. Med Laserdome och Arkadspel får barnen 2 timmars glädje under Laserdomekalaset. 

30 minuter Laserdome

Kalaset börjar med 30 minuter Laserdome.

Fikat

Efter Den fartfyllda Laserdome, fikar vi lite och laddar upp med nya krafter inför Arkadspelandet.

60 minuter arkadspel 

Efter fikat får barnen tillgång till arkadhallen och kan då under de sista 60  minuterna av kalaset spel på alla våra arkadspel.

Laserdomekalas

När alla barnen har kommit så går barnen in i Laserdome arenan för att dela upp oss i lag inför det stundande äventyret. Inne i arenan får barnen på sig västarna och en instruktion om hur spelet går till och dess regler.
Barnen spelar 30 minuter actionfylld laserdome. Efter avslutat laserdomespel kommer de Adrenalinfyllda kalasbarnen ut och är redo för korv med bröd och läsk.
Barnen får under 30 minuter ett bord för sig själva. Perfekt för att äta, dela med sig av sin stund i laserdome arenan och att öppna eventuella paket. Efter fikat är barnen redo för mer roligt, under 60 minuter får barnen fri tillgång till arkadhallens alla spel. inga pengar behöves läggas i utan det är bara klicka på start och spela.

 

Glass

Lägg till glass till kalaset. Vi har flera olika varianter på glass, glass-strutar, is-glassar och pin-glassar. Vilket inkluderar laktosfria och vegan alternativ.

Godis

Välj till godis till kalaset. När ni väljer till godis så får barnen var sin kalaspatrullen godispåse. 

Korv med pommes

Byt ut brödet mot pommes.

information om Laserdomekalas

1. Boka för så många barn som ni tänker bjuda in max. Kalastiderna blir ofta fulla då vi  max ta 20 barn samtidigt.
2. Ni betalar för så många som ni bokat för. Blir ni mindre än vad ni först bokat platser för så kan ni ändra antalet fram tills 4 dagar i förväg.

3. Ni är inte garanterade att vara det enda kalaset i Laserdome arenan. Vill ni vara garanterat själva så behöver ni boka Megakalaset
4. Vi har alternativ till de flesta allergier men för att kunna göra anpassningar så behöver vi veta detta i förväg. Senast 4 dagar innan kalaset.
5. Ni kan välja att betala på plats eller i förväg. Tänk dock på att om ni betalar i förväg så kan inga ändringar göras efter betalningen är genomförd oavsätt antalet dagar som är kvar tills kalaset.
6. Ni har tillgång till kalasbordet under 30 minuter.
7. Kom 15 minuter innan kalaset börjar så att alla är på plats vid kalasets start.
8. Korv med bröd serveras som standard. korven är gjord på fläskkött, men  det finns det även kyckling korv och sojakorv. Meddela i förväg vilket ni önskar. 
9. Minst en vuxen behöver närvara vid kalas.