Barnkalas

Laserdomekalas

Upplev vårt mest hyllade kalas, som är speciellt utformat för att maximera barnens upplevelse och skapa oförglömliga minnen. Under vårt Laserdomekalas får barnen njuta av hela 2 timmars glädje med både Laserdome och Arkadspel.

LASERDOME
Kalaset börjar med 30 minuter Laserdome.

FIKA
Efter Laserdome får barnen korv med bröd och en läsk.

ARKADHALLEN
Kalaset avslutas med 60 minuters spel på arkadhallens alla spel.

Kalas

Laserdome

Barnens äventyr börjar med en adrenalinfylld start i Laserdome-arenan,  Innan spelet börjar, får barnen en grundlig genomgång av spelets regler och hur det fungerar. Inuti arenan är det dags att ge sig ut och uppleva en fantastisk Laserdome-upplevelse tillsammans!

Kalas

fika

Efter det spännande Laserdome-spelet är kalasbarnen redo för en välbehövlig fikapaus. De kommer att serveras smaskiga korvar med bröd och en valfri läsk. Under denna tid har barnen ett bord för sig själva, perfekt för att njuta av maten, dela sina upplevelser från Laserdome-arenan och öppna eventuella presenter.

Kalas

Arkadhallen

Efter en härlig fikastund är det dags för ännu mer skoj! Under 60 minuter får barnen obegränsad tillgång till alla spel i vår spännande arkadhall. Här behöver de inte lägga in några pengar – det är bara att trycka på ”start” och börja spela. De kommer att upptäcka en fantastisk samling av spel som bara väntar på att utforskas och utmana deras färdigheter. Det är en perfekt möjlighet för dem att testa olika spel, tävla mot sina vänner och uppleva den renodlade glädjen av arkadspelande.

Hur går kalaset till

Låt oss guida er genom vårt spännande Laserdomekalas och skapa magiska minnen för ert barn och deras vänner!

Samling: Vi rekommenderar att ni samlas 15 minuter innan kalaset börjar för att genomföra en smidig incheckning och vara redo att starta vid den planerade tiden.

Börjar med Laserdome: Kalaset kickstartas med en pulserande session av Laserdome. Spelet varar i 30 minuter och innan det startar får barnen en detaljerad genomgång om hur spelet fungerar. Vi ser till att de är fullt förberedda för spänningen som väntar!

Fika: Efter det intensiva Laserdome-spelet är det dags för en välförtjänt fikapaus. Vi serverar läckra korvar med bröd och läsk, som kommer att tillfredsställa både hungriga magar och törstiga själar. Under fikapausen har barnen tillgång till ett bord där de kan njuta av sin måltid och diskutera sina Laserdome-upplevelser. Tiden vid bordet är 30 minuter, vilket ger dem tillräckligt med tid för att även öppna eventuella presenter.

Kalaset avslutas med Arkadhallen: När fikapausen är över väntar ännu mer glädje och underhållning i vår spännande Arkadhall. Barnen får tillgång till Arkadhallen i hela 60 minuter, där de kan utforska överraskande spel och njuta av fantastiska äventyr. Det är den perfekta avslutningen på ett minnesvärt Laserdomekalas!

åldersgräns

Våra kalas är för barn från 7 år och uppåt.

vanliga frågor

Har ni allergier i sällskapet? Oroa er inte, vi erbjuder alternativ kost för de flesta allergener. Vid bokningen kan ni ange kända allergener, och ni kan även komplettera informationen via mejl. Var vänlig skriv ert bokningsnummer och informera oss om vilka allergener som finns i ert sällskap. Vi kommer att se till att ni får lämpliga alternativ som passar era behov.

Behöver en förälder vara med under kalaset? Ja, vi  minst en vuxen behöver närvarar vid kalaset.

Ni är osäkra på hur många barn ni kommer att bjuda in. Hur många ska ni boka för? Vi rekommenderar att ni bokar för det maximala antalet barn ni planerar att bjuda in. Våra kalastider blir ofta fullbokade då vi har en maxgräns på 20 barn samtidigt. Det är bättre att boka för lite för många än för få, så att ni säkrar er plats.

Är ni ensamma på Laserdome? Det kan vara flera kalas samtidigt. Om ni önskar vara ensamma rekommenderar vi att ni väljer ett kalaspaket som inkluderar samtliga platser, vilket ger er exklusiv tillgång till Laserdome.

Behöver ni betala för barn som inte kommer? Ni betalar endast för det antal barn ni har bokat för. Om ni får ändringar i antalet deltagare kan ni justera det fram till fyra dagar innan kalaset.

Ni bjuder in färre barn än lägsta antalet. Kan ni fortfarande ha kalaset? Ja, det går bra att ha kalaset även om ni bjuder in färre barn än lägsta antalet. Ni kommer att betala för lägsta antalet barn enligt våra priser och villkor.