BARNKALAS

BORÅS BÄSTA BARNKALAS

ARKADKALAS

KALASET MED HELA 90 MINUTER I ARKADHALLEN. BOKA FRÅN 159 KR PER BARN.

LASERDOMEKALAS

KALASET DÄR BÅDE LASERDOME OCH ARKADSPEL INGÅR. BOKA FRÅN 189 KR PER BARN.

MEGAKALAS

BARNKALASET DÄR ALLT INGÅR, MED ETT FAST PRIS FÖR UPP TILL 20 BARN. 3990 KR INKLUSIVE  20 BARN | GLASS & GODIS.

ARKADHALLEN

ARKADHALLEN INGÅR I SAMTLIGA KALAS | ALLA SPELEN ÄR PÅ FREE-PLAY

LASERDOME

30 MINUTER LASERDOME INGÅR I LASERDOMEKALAS OCH MEGAKALAS

Borås bästa barnkalas! 3 olika paketlösningar fyllda med lekar och skojigheter för att uppfylla alla barnens önskningar, pojkar som flickor. Barn från 7 år är välkomna att ha sitt kalas på Laserdome Borås. Kalas på Laserdome pågår i 2 timmar, oavsett vilket paket som väljs.
KORV MED BRÖD ingår i samtliga kalas. Som standard serverar vi korv gjort på fläskkött, men med alternativet att byta till kycklingkorv eller sojakorv. Vi har även glutenfritt bröd. DRICKA 33 cl läsk ingår i samtliga kalas, vi har ett brett utbud av olika läsksorter både med och utan kolsyra.
ARKADHALLEN har över 60 stycken arkadspel | alla spelen står på free-play och ingår i samtliga kalas. Här finns allt från klassiker som After Burner, Outrun Turbo och favoriter som Sega Rally 2, Jurassic Park: Lost World till moderna japanska musikspel och House of the Dead 4. har finns även, ightingspel som t.ex. Ultra Street Fighter 4 och Pokken Tournament. I Laserdomekalaset och i Megakalaset har man tillgång till arkadhallen i 60 minuter. I Arkadkalaset har man tillgång till Arkadhallen i hela 90 minuter.
LASERDOME KAN SPELAS AV UPP TILL 20 BARN SAMTIDIGT. BARNEN SPELAR  i lag. Laserdome ingår i Laserdomekalset och i Megakalaset. Barnen spelar då i 30 minuter. INNAN SPELET BÖRJAR HAR KALASLEDAREN EN GENOMGÅNG OM HUR SPELET GÅR TILL.

GLASS

GLASS FINNS SOM MÖJLIGT TILLVAL TILL KALASEN | GLASS FINNS ÄVEN SOM LAKTOSFRI

GODIS

GODIS FINNS SOM MÖJLIGT TILLVAL TILL KALASEN

BOKA BARNKALAS

KOLLA IN VÅRA PRISER OCH ANDRA ERBJUDANDEN.