Borås bästa barnkalas, med tre olika erbjudanden

 

Barnkalas på laserdome

Laserdomekalas | ARKADkalas | Megakalas

Borås bästa barnkalas!

3 olika paketlösningar fyllda med lekar och skojigheter för att uppfylla alla barnens önskningar, pojkar som flickor. Barn från 7 år är välkomna att ha sitt kalas på Laserdome Borås. Kalasen pågår i 2 timmar, oavsett vilket paket som väljs.

ARKADHALL

Arkadspelande ingår i samtliga kalas, här finner ni över 60 stycken arkadspel. Alla spelen står på free-play vilket betyder att under hela den tiden som är avsatt för kalaset i arkadhallen kan de spela på samtliga spel.

Laserdome

LASERDOME är en rolig aktivitet som kan spelas av upp till 20 barn samtidigt.  Aktivieteten spelas i lag. Innan spelet börjar har kalasledaren en genomgång om hur spelet går till. 

fikat

Korv med bröd ingår i samtliga kalas. Som standard serverar vi korv gjort på fläskkött, men vi har anpassningar för allergier och specialkost. så som kycklingkorv eller sojakorv och glutenfritt bröd. Meddela oss om eventuella allergier.  Dricka ingår i samtliga kalas, vi har ett brett utbud av olika läsksorter både med och utan kolsyra.

Godis som tillval

Som tillval till kalaset kan man välja till godis. Då får barnen var sin Kalspatrullen godispåse att ta med sig hem efter kalaset.

Glass som tillval

Som tillval till kalaset kan man välja till glass. Här  finns flera alternativ med glass och vi har både laktosfri samt vegan alternativ. 

Pommes som tillval

Byt brödet till pommes, istället för en korv med bröd har vi alternativet korv med pommes. 

Arkadkalas

 

Kalaset för de som älskar Arkadspel.

Kalaset börjar med korv med bröd samt en dricka. Efter fikat är det dags för barnen att börja spela i arkadhallen. Med Arkadkalaset får barnen tillgång till arkadhallen i 90 minuter.

BOKA FRÅN 159 KR PER BARN.

Laserdomekalas

 

Vårt populäraste kalas med både laserdome och arkadspel.

Kalaset börjar med 30 minuter actionfylld laserdome här spelar upp till 20 barn samtidigt. Efter Laserdome avnjuter barnen en kall dricka och korv med bröd under fikat. Slutligen har baren tillgång till arkadhallen under 60  minuter

BOKA FRÅN 189 KR PER BARN.

Megakalas

Barnkalaset där allt ingår, med ett fast pris för upp till 20 barn.

Kalaset börjar med Laserdome i 30 minuter och är garanterat ensamma i arenan. Även om ni blir mindre än 20 barn. Efter Laserdome avnjuter barnen en läsk och korv med bröd, samt en valfri glass från våra kalasglassar. När fikat är avklarat får barnen börja spela i arkadhallen. Under 60 minuter kan de spela på samtliga spel i arkadhallen. Avslutningsvis får alla barnen med sig en Godispåse när kalaset är slut.

3990 Kr för 20 Barn. Spara 390 kr